Beursintroductie Sodiplan

Het bod van 250.000 nieuwe aandelen bij de beursintroductie van geomaticabedrijf Sodiplan werd volledig ingeschreven. Dat blijkt uit een mededeling van Euronext Brussel.

Het niet-prioritair bod van 50.000 aandelen werd volledig ingeschreven. De inschrijvingsperiode liep donderdag af. Eerder raakte al bekend dat het prioritaire bod van 200.000 aandelen vervroegd was afgesloten. De prijs per aandeel bedraagt 4,06 euro. Sodiplan maakt op 12 januari zijn beursdebuut op de Vrije Markt van Euronext Brussel.

Het opgehaalde geld moet dienen om de ontwikkeling van Sodiplan te versnellen: technieken en werkmethodologie, maar vooral ook geografische toepassingen. Sodiplan is momenteel actief in Belgiƫ en Canada en wil zijn werkterrein uitbreiden tot de hele Benelux en Frankrijk.

Sodiplan is gespecialiseerd in geomatica, de wetenschap en/of technologie voor het verzamelen, analyseren, interpreteren, verdelen en gebruiken van grafische informatie. De technologie van Sodiplan laat toe databanken te construeren voor het beheer van onder andere vastgoed, wegen, pijpleidingen, bossen.
Comments: Een reactie posten